Vloeibaar gas, slecht weer en gezelligheid

Ik weet het, ik weet het. De blog is een paar dagen te laat. Maar ik heb een goede reden. Het werk was extreem druk en dus geen tijd om een blog te kunnen schrijven. Toch wilde ik er deze week een schrijven en vandaar deze blog.

Het was een hectisch weekje waarin ik aan twee producties heb gewerkt. Beide zijn nog niet op TV verschenen, maar wel super interessant. Eentje over vloeibaar gas, de andere over nieuwe wapenregels die Biden heeft geïntroduceerd.

In het huis hebben we nu ook een nieuw studiemaatje. Yuri, hij is een eenhoorn die in de studiehoek van het huis als kindje wordt beschouwd. Daar wordt hij vertroeteld, verzorgd en geknuffeld als huisgenoten even flink in de stress zitten vanwege de studie. Daarnaast komen er ook wel eens andere knuffels die Yuri vergezellen en samen gaan spelen. (En dit is een groep studenten van 21+ jaar oud, moet kunnen toch)

Daarnaast ben ik deze week ook weer lekker met mijn fototoestel op pad geweest om wat foto’s te maken bij de verschillende monumenten. Daarbij heb ik ook door het wereldberoemde Reflection Pool gelopen. Deze wordt gepoetst en is dus tijdelijk leeg gelaten.

Tijdens deze stage ben ik in ieder geval al achter een ding gekomen. Ik vind het heerlijk om constant bezig te zijn. Zodra een reportage klaar gelijk bezig kunnen zijn met de volgende. Gelukkig gaan we als redactie een drukkere tijd tegemoet op dit moment.

Tussen deze blog en de volgende zal dus een wat kortere tijd zitten omdat ik ga proberen deze op dinsdag weer te publiceren. Proberen, ik kan niks garanderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het gaat niet om wie ze schrijft, het gaat om de verhalen

Subscribe To Our newsletter