Tulpen en museums

Deze week was een rustige week voor mij. Op het werk ben ik vooral bezig met het uitschrijven van mijn verhalen of de voorbereidingen voor andere producties.

Ik heb dan ook niet veel gedaan, zelfs niet buiten het werk om.’s woensdags ben ik in het Capitool geweest en kon ik samen met de cameraman en Lucas rondlopen en zelf even in de Senaats-zaal kijken. Daar kwamen we onder andere ook Mitch McConnell tegen. Hij is de leider van de Republikeinse partij in de Senaat.

Op donderdag waren we met de redactie in de residentie van de Ambassadeur van Nederland hier in de Verenigde Staten bij zijn jaarlijkse tulpen dagen. Het hele huis is dan versierd met tulpen en een hoop Nederlanders en Amerikanen die een connectie hebben met Nederland komen daar bij elkaar om te praten over onze landen. Het was voor ons als redactie vooral een mooi moment om connecties te maken met potentiële interviewkandidaten.

In het weekend ben ik op zaterdag met een aantal huisgenoten naar The Wharf geweest. Dit is een wijk in DC aan het water waar wij naartoe gingen om de vuurwerkshow te bekijken dat daar werd afgevuurd om het einde van het Cherry Blossom seizoen aan te kondigen. En op zondag deed ik het ook lekker rustig aan en ben ik alleen nog door het American History museum en museum of Natural History gaan struinen.

Gisteren was de ambassadeur van de Filipijnen te gast in het huis en werd er met hem gesproken over de relatie tussen de Verenigde Staten en de Filipijnen.

Het is deze week dus maar een korte blog, maar wel een hoop foto’s. Volgende week hoop ik iets meer te kunnen vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het gaat niet om wie ze schrijft, het gaat om de verhalen

Subscribe To Our newsletter