Sorry, een week vergeten

Ja, ik weet het. Ik ben vorige week helemaal vergeten om een blog te schrijven. Dat komt mede doordat ik me niet zo lekker voelde. Gelukkig geen corona, maar wel even flink verkouden en erg uitgeput. Na een paar dagen doorgesnotterd te hebben kon ik op woensdags weer op de volle 100% aan de slag dat was maar goed ook want ik zou in de kerk zitten bij de begrafenis van Madeleine Albright, de eerste vrouwelijke Secretary of State.

Ruim 1400 mensen zaten in de kerk, tussen hen een hoop bekende politici (leden van het congres waren aanwezig) maar ook president Joe Biden, Barack en Michelle Obama, Hillary, Bill en Chelsea Clinton en Al Gore. De lijst gaat nog wel even door, maar ik zal ze niet allemaal benoemen. Misschien herken je er wel een paar op de foto’s die ik maakte.

Voto Latino

Bij de begrafenis ontmoette ik een man, Radim Dragomaca, die mij later uitnodigde om in het National Archive Museum aanwezig te zijn bij een award uitreiking van Voto Latino. Deze organisatie zet zich in om de latino gemeenschap meer betrokken te laten raken bij de politiek, maar ook de journalistiek.

Witte Huis Correspondent Ed O’Keefe kreeg de Truth in Journalism award uitgereikt voor zijn werk als journalist. Deze avond was een soort vooravond voor het grote White House correspondents dinner wat op zaterdag plaatsvond.

Door de week heen hebben we natuurlijk druk gewerkt op de redactie aan verschillende verhalen die binnenkort op de TV te zien zijn.

Voor deze keer beloof ik om op dinsdag een nieuwe blog te schrijven. En anders had ik het gewoon te druk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het gaat niet om wie ze schrijft, het gaat om de verhalen

Subscribe To Our newsletter